Αγίας Σοφίας 37
Θεσσαλονίκη

Ευχαριστίες – Testimonies thanks 460x180

“Eίμαι ένας άλλος άνθρωπος με άλλη διάθεση, άλλη ψυχολογία. Γυμνάζομαι καθημερινά και χαίρομαι το νέο μου σώμα. Κ.Φ”

- “Ήθελα πολύ να γράψω δυο λόγια για αυτό που νιώθω εδώ και λίγο διάστημα, πριν λίγο καιρό ...

thank you“Eίμαι ένας άλλος άνθρωπος με άλλη διάθεση, άλλη ψυχολογία. Γυμνάζομαι καθημερινά και χαίρομαι το νέο μου σώμα. Κ.Φ”

 

- “Ήθελα πολύ να γράψω δυο λόγια για αυτό που νιώθω εδώ και λίγο διάστημα, πριν λίγο καιρό υποβλήθηκα σε πλαστική επέμβαση που μου άλλαξε τη ζωή! Ανέκτησα την αυτοπεποίθηση μου. Απλά μπορώ να πω κοιτάζω τον εαυτό μου στο καθρέφτη και να το χαζεύω… Α.Κ.”

 

-“Λέγομαι Σ.Τ. έκανα ανόρθωση στήθους σε συνδυασμό με αυξητική. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, η όλη εμπειρία ανώδυνη και η κ.Πεπέ με έκανε να αισθάνομαι ευχάριστα και χωρίς άγχος πριν και μετά το χειρουργείο.”

 

-“Επιτελώς βρήκα τη λύση στο πρόβλημα που με απασχολούσε τόσα χρόνια. Από το πρώτο ραντεβού η Γιατρός μου εξήγησε με λεπτομέρειες τι θα κάνουμε, είδα πολλές φωτογραφίες από παρόμοιες περιπτώσεις τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη που βρήκα τη λύση, όλα ήταν τόσο απλά. Πλέον απολαμβάνω το σώμα μου και δεν το ντρέπομαι. Ο.Γ.”

 

-“Η πρώτη επίσκεψη ήταν εντυπωσιακή καθώς συνάντησα μία Γιατρό που σου κερδίζει την εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, ένας σοβαρός και πρόσχαρος άνθρωπος που αντιλαμβάνεσαι πως θα σου δώσει τη λύση. Εξήγησα το πρόβλημα μου και η απάντηση του ήταν άμεση και απλή. Στην επίσκεψη μου εξήγησε με σαφήνεια τι θα κάνουμε, όπου είδα κάποιες ανάλογες φωτογραφίες. Έκανα την επέμβαση, τώρα είμαι άνετη στη δουλειά μου δεν ντρέπομαι τίποτε, κάνω την γυμναστική μου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σ.Χ”