Αγίας Σοφίας 37
Θεσσαλονίκη

Πρόσωπο Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το μεσαίο στρώμα του δέρματος με βιταμίνες , αντιοξειδωτικές ουσίες , μέταλλα , ένζυμα και αμινοξέα. Η θεραπεία αναζωογονεί και τρέφει βαθιά το δέρμα προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την προσθήκη υαλουρονικού οξέως στο κοκτέιλ των βιταμινών επιτυγχάνεται η κατακράτηση του νερού στους ιστούς, με αποτέλεσμα τη βαθειά ενυδάτωση του δέρματος. Η Μεσοθεραπεία κάνει το δέρμα πιο σφιχτό, ελαστικό και λαμπερό, δίνοντάς του απόλυτη λάμψη.

Εφαρμόζεται από τον γιατρό με πολύ λεπτές βελόνες, ανώδυνα και σε απόσταση ενός εκατοστού η μία από την άλλη σε πολύ μικρές ποσότητες. Η θεραπεία γίνεται σε πέντε επισκέψεις, σε διαστήματα μίας με δύο εβδομάδων, και επαναλαμβάνεται δύο φορές το χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος με άμεσα αποτελέσματα.

Οι θεραπείες είναι εξειδικευμένες και εφαρμόζονται μόνο από ιατρούς.κυτταριτιδα στην κοιλια,tips για κυτταριτιδα,εξαφανιση κυτταριτιδασ,endermologie machine,endermologie treatment