Αγίας Σοφίας 37
Θεσσαλονίκη

Σώμα Endermologie ® - Κυτταρίτιδα

Η θεραπεία Endermologie ® της LPG είναι σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα. Είναι πηγή ζωής και ανανέωσης. Στόχος της είναι η μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους , που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος, η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄ λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.
Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εντυπωσιακά με τν ενεργοποίηση του μεταβολισμόυ των κυττάρων να χαρίζει αδυνάτισμα και σύσφιξη και με την αποδιοργάνωση των λιποκυψέλων να συμβάλει στη μέιωση της κυτταρίτιδας και του φλοιού πορτοκαλιού. Ακόμη συμβάλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού και την αποβολή τοξινών.

Η θεραπεία εφαρμόζεται μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές.

πλαστικη χειρουργικη θεσσαλονικη,πλαστικη αυτιων τιμεσ,πλαστικεσ επεμβασεισ τιμεσ,λιποαναρροφηση χωρισ νυστερι,λιποαναρροφηση θεσσαλονικη