+30.2310 287100
+30.2310 287200
Ίωνος Δραγούμη 4
και Ρογκότη 3,
Θεσσαλονίκη

ELLANSÉΤο Ellanse πρόκειται για υλικό, που ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης. Το σημαντικότερο πλεονέκτημά του είναι ότι δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμά στο πρόσωπο τόσο σε ηρεμία όσο και κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκφράσεων. Επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου αποκαθιστά τη βαθιά στήριξη του προσώπου, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και του δίνει λάμψη. Εξαιτίας του τρόπου δράσης του απαιτείται λιγότερη ποσότητα Ellanse για να επιτύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα σε σχέση με άλλα ενέσιμα fillers.

Το Ellanse είναι ένα ασφαλέστατο υλικό. Τα συστατικά του χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια στην ιατρική, με επίσημη έγκριση και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους ασθενείς. Είναι απολύτως βιοαπορροφήσημο από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Τοποθετείται στο υποδόριο ή και πιο βαθιά στο περιόστεο. Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να διορθώσουμε μπορούμε να το εφαρμόσουμε σχεδόν σε όλο το πρόσωπο για να βελτιώσουμε πιο βαθιές ρυτίδες (όπως τις ρινοχειλικές, ρινοπαρειακές αύλακες και αυτές στο μεσόφρυο) ή πιο επιφανειακές στην παρειά, στο πόδι της χήνας ή αλλού.

Επίσης, μπορούμε να γεμίσουμε περιοχές όπως τα ζυγωματικά, τους κροτάφους και τη κάτω γνάθο με σκοπό να βελτιώσουμε το σχήμα του προσώπου και να αποκαταστήσουμε τον όγκο.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και κρατάνε έως 2 χρόνια εξαφανίζοντας τη χαλάρωση και αναστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της κολλαγογένεσης που προκαλεί, προσφέροντας φυσική νεανική εμφάνιση.