+30.2310 287100
+30.2310 287200
Ίωνος Δραγούμη 4
και Ρογκότη 3,
Θεσσαλονίκη

Πρόσωπο Thermage - Μάτια Με μία μόνο θεραπεία

Η θεραπεία THERMAGE χρησιμοποιεί μία μοναδική τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, η οποία περνάει θερμότητα βαθειά στο δέρμα. Όσο μεγαλώνουμε το κολλαγόνο του δέρματος καταρρέει, με αποτέλεσμα την εμφάνιση χαλάρωσης και ρυτίδων. Η θεραπεία ανανεώνει και συσφίγγει το υπάρχον κολλαγόνο αλλά και ενεργοποιεί την παραγωγή νέου. Βοηθάει στη λείανση και σύσφιξη του δέρματος γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα, μειώνοντας τις ρυτίδες και τις σακούλες.

Η THERMAGE είναι μονοθεραπεία (μία μόνο θεραπεία) και η βελτίωση του δέρματος είναι άμεσα εμφανής. Τα μάτια σας θα φαίνονται πιο νεανικά, πιο φωτεινά και λιγότερο κουρασμένα. Μετά την θεραπεία το δέρμα είναι πιο σφιχτό και λείο. Επιτυγχάνεται ανανέωση και επαναδιαμόρφωση της γραμμής της κάτω γνάθου, καθώς και μείωση και λείανση των ρυτίδων γύρω από το στόμα, τα μάτια και το μέτωπο και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος κάτω από το σαγόνι. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές και είναι ανεξάρτητη από χρώμα δέρματος και ηλιοφάνειας. Ακόμη, δεν υπάρχει καμία ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας μετά τη θεραπεία, οπότε μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες αμέσως μετά από αυτή. Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σε έξι μήνες και τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια. Είναι συμβατή με την πλειοψηφία των υπόλοιπων αισθητικών θεραπειών, όπως θεραπείες laser και botox.

Η THERMAGE εφαρμόζεται από τους ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς στο ιατρείο μας.ayjhsh sthuoys,ορμονεσ για αυξηση στηθουσ,σιλικονη στηθουσ,μεγεθυνση στηθουσ,anorthosi stithous